Visioner, målsætninger og virksomhedskultur

“Det er vores vision, at vi til stadighed vil øge kvaliteten i vores aktiviteter ligesom vi ønsker en virksomhed med gode arbejdsforhold – herunder at medarbejderne har indflydelse på tilrettelæggelse af eget arbejde.”

​Vores mulighed for fortsat at kunne udvikle os som virksomhed, er at der fortsat kommer nye kunder og opgaver til vores firma, hvilket automatisk skaber konkurrencedygtige priser.

​Målsætninger

Virksomheden drives efter en målsætning om, at vi skal udvise vidtgående sociale hensyn i vores omgang med vores medarbejdere, kunder og lokalsamfund.

​Alle vores medarbejdere udfører deres arbejde med omtanke – og vigtigst af alt baserer vi vores virksomhed på gamle købmandsdyder:

  • Sund fornuft, hæderlighed og ærlighed

Der er intet modsætningsforhold være mellem disse hensyn; at drive en sund, konkurrencedygtig og tidssvarende privat virksomhed – og samtidig vise venlighed, hjælpsomhed og omsorg for vort personale.

​Virksomhedskultur

​Vi ønsker at skabe en virksomhed og virksomhedskultur, hvor kunden, medarbejderne og livsglæden er i centrum i et effektivt samarbejde, baseret på personlig betjening. Vi ønsker i den forbindelse at skabe et åbent og uhøjtideligt miljø.

​Vores muligheder for at yde en god og korrekt service over for kunderne, forudsætter at man hele tiden tænker over sin rolle og det ansvar man har – både som medarbejder og menneske.

​Vi er høflige, åbne og forstående, også når situationen måske ikke indbyder mest til det. Mennesker er som bekendt forskellige og vi har forskellige forventninger til hinanden, men vi tror, i øvrigt, at venlighed i de fleste tilfælde bliver gengældt. Det gælder også i vores arbejde.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!