Malerfirma med mere end 36 års erfaring

Hos Malerfirmaet Johnny Beyer har vi cirka 36 års erfaring inden for malerfaget. Vi slog dørene op i 1984 og har som malerfirma udført malerarbejde for glade og tilfredse kunder lige siden. Vi er et personligt ejet malerfirma med base i Kastrup, og vi kører ud til både private og erhvervskunder i København, Amager og omegn.

Når vi har haft glade og tilfredse kunder i 36 år, skyldes det, at vi har en helt simpel forretningsmodel: Vi er et malerfirma, som sætter en ære i at udføre et hæderligt arbejde af høj kvalitet. Så enkelt kan det siges. ​

​Respekt og klare linjer er hovedsagen hos os

Vi er et malerfirma, som sætter klare linjer og tydelige aftaler højt. Med os som samarbejdspartner kender du altid prisen på din maleropgave, og du ved, hvornår vi er færdige.

Som malere er vi gæster i dit hjem eller i din virksomhed, hvilket vi har respekt for. Derfor rydder vi op efter os, både når arbejdsdagen er omme og når hele malerarbejdet er afsluttet.

​Vi er et fleksibelt malerfirma

Vi tilrettelægger malerarbejdet, så det generer dig eller din virksomhed mindst muligt, og vi er et fleksibelt malerfirma, som sagtens kan male uden for almindelig arbejdstid.

​Vi kan eksempelvis rykke ind med malerbøtterne fredag eftermiddag, og når medarbejderne vender tilbage til arbejdet mandag morgen, er det til en nymalet arbejdsplads.

Vil du vide mere?

​Ring på 20 86 80 70 eller send os en besked gennem vores kontaktformular for at høre mere om vores malerfirma eller få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.​​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!