Malerfirma med mere end 36 års erfaring

Hos Malerfirmaet Johnny Beyer har vi  cirka 36 års erfaring inden for malerfaget. Vi slog dørene op i 1984 og har som malerfirma udført malerarbejde for glade og tilfredse kunder lige siden. Vi er et personligt ejet malerfirma med base i Kastrup, og vi kører ud til både private og erhvervskunder i København, Amager og omegn.

Når vi har haft glade og tilfredse kunder i 36 år, skyldes det, at vi har en helt simpel forretningsmodel: Vi er et malerfirma, som sætter en ære i at udføre et hæderligt arbejde af høj kvalitet. Så enkelt kan det siges. ​

  • Respekt og klare linjer er hovedsagen hos os
    ​​

Vi er et malerfirma, som sætter klare linjer og tydelige aftaler højt. Med os som samarbejdspartner, kender du altid prisen på din maleropgave, og du ved, hvornår vi er færdige.

Som malere er vi gæster i dit hjem eller i din virksomhed, hvilket vi har respekt for. Derfor rydder vi op efter os, både når arbejdsdagen er omme og når hele malerarbejdet er afsluttet.

Vi er et fleksibelt malerfirma

Vi tilrettelægger malerarbejdet, så det generer dig eller din virksomhed mindst muligt, og vi er et fleksibelt malerfirma, som sagtens kan male uden for almindelig arbejdstid. 

Vi kan eksempelvis rykke ind med malerbøtterne fredag eftermiddag, og når medarbejderne vender tilbage til arbejdet mandag morgen, er det til en nymalet arbejdsplads. 

Ring på 20 86 80 70 eller send os en besked gennem vores kontaktformular for at høre mere om vores malerfirma eller få et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.​​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud af vores malermester

Inden vores maler påtager sig en maleropgave, kommer vores maler altid ud og besigtiger de faktiske forhold, inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på den enkelte opgave.

Vil du høre mere om, hvad vores maler og malermester kan tilbyde, så ring til os på 20 86 80 70. Du kan også læse mere om malerfirmaet her.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

Har du et malerprojekt, ​som du ikke kan komme videre med?

- Du kan trygt stole på os

Malerfirmaet Johnny Beyer 

Munkebjerg 20, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 75680511

Kontakt os

Telefon: 20 86 80 70

E-mail: info@beyerteam.dk

Vi er medlem af