Træbeskyttelse

​​​Når vi maler udendørs /udvendigt træværk f. eks. træfacader, vindskeder og udhæng bruger vi maling / træbeskyttelse fra Flügger.

​Indenfor de seneste år har klimaet og miljøet og teknologien ændret sig en masse - og via relevante studier vedrørende klimaændringer i og omkring Skandinavien, har Flügger udviklet nye produkter som kan behandle dit træværk som det fortjener.

​Det er vigtigt at vedligeholde det udvendige træværk, og beskytte det mod sol, vejr og vind – og på den lange bane, er det billigere at betale malingen / maleren end at udskifte råddent træ.

​Vand er godt for miljøet​vandbaseret - eller i fagsprog vandfortyndbar - træbeskyttelse er det mest almindelige valg, når der skal træbeskyttes. ud fra et miljømæssigt synspunkt er vandbaserede produkter at foretrække, da de indeholder få opløsningsmidler i forhold til oliebaseret træbeskyttelse.

​Hos os gør vi naturligvis brug af markedets bedste produkter - og hvis du skulle have behov for at få udført malerarbejde på dit udvendige træværk eller hvis du vil vide mere, så stiller vi os gerne til rådighed med et godt tilbud.

​så ring på 20 86 80 70 eller benyt vores kontaktformular

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud af vores malermester

Inden vores maler påtager sig en maleropgave, kommer vores maler altid ud og besigtiger de faktiske forhold, inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på den enkelte opgave.

Vil du høre mere om, hvad vores maler og malermester kan tilbyde, så ring til os på 20 86 80 70. Du kan også læse mere om malerfirmaet her.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

Har du et malerprojekt, ​som du ikke kan komme videre med?

- Du kan trygt stole på os

Malerfirmaet Johnny Beyer 

Munkebjerg 20, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 75680511

Kontakt os

Telefon: 20 86 80 70

E-mail: info@beyerteam.dk

Vi er medlem af