Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70 ​|  E-mail: info@johnny-beyer.dk

Kontakt os

FORSIKRING OG BRANDSKADE​

Er din bolig blevet udsat for en skade? Måske en vand- eller brandskade? Uanset hvilken type forsikringskade du står med, så står vi i Malerfirmaet Johnny Beyer klar til at hjælpe dig med at udbedre skaden. Vi kigger opgavens omfang grundigt igennem sammen med dig og giver dig herefter et tilbud på hvad det vil koste at udbedre skaden.

Vores erfaring med en brandskade i vores daværende Flügger forretning i Sydhavnen, gav os en indsigt, som gør, at vi er overbeviste om, at vi kan påtage os skadeserviceindsatsen i lignende brandskader, til en betydeligt lavere pris, end den, vi betalte til firmaet, som udførte tømnings arbejdet efter vores brandskade.

På grundlag af denne erfaring, kan du trygt henvende dig til os. Vi tilbyder at udføre skadeservice opgaver for forsikringsselskaber med tømnings opgaver i det storkøbenhavnske område.

Vi kan tilbyde at udføre en given opgave, enten til en på forhånd aftalt pris eller alternativt udføre arbejdet billigst muligt på faktura efter medgået tid og materialer.

Håber at et eventuelt samarbejde, må blive til glæde og gavn for alle parter.

Hvis du vil vide mere så ring til os på 20868070 eller skriv til os

Mangler du et godt tilbud?

Vi altid klar med både gode råd & et godt tilbud!

Ring på 20 86 80 70

Skriv til os info@johnny-beyer.dk

Vi er medlem af:​

Malerfirmaet Johnny Beyer  |   Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70   |  CVR: 75680511  ​| E-mail: info@johnny-beyer.dk

Kontakt os