Forsikring og brandskade

Er din bolig blevet udsat for en skade? Måske en vand- eller brandskade? Uanset hvilken type forsikringskade du står med, så står vi i Malerfirmaet Johnny Beyer klar til at hjælpe dig med at udbedre skaden. Vi kigger opgavens omfang grundigt igennem sammen med dig og giver dig herefter et tilbud på hvad det vil koste at udbedre skaden.

Vores erfaring med en brandskade i vores daværende Flügger forretning i Sydhavnen, gav os en indsigt, som gør, at vi er overbeviste om, at vi kan påtage os skadeserviceindsatsen i lignende brandskader, til en betydeligt lavere pris, end den, vi betalte til firmaet, som udførte tømnings arbejdet efter vores brandskade.

På grundlag af denne erfaring, kan du trygt henvende dig til os. Vi tilbyder at udføre skadeservice opgaver for forsikringsselskaber med tømnings opgaver i det storkøbenhavnske område.

Vi kan tilbyde at udføre en given opgave, enten til en på forhånd aftalt pris eller alternativt udføre arbejdet billigst muligt på faktura efter medgået tid og materialer.

Håber at et eventuelt samarbejde, må blive til glæde og gavn for alle parter.

Hvis du vil vide mere så ring til os på 20 86 80 70 eller skriv til os

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud af vores malermester

Inden vores maler påtager sig en maleropgave, kommer vores maler altid ud og besigtiger de faktiske forhold, inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på den enkelte opgave.

Vil du høre mere om, hvad vores maler og malermester kan tilbyde, så ring til os på 20 86 80 70. Du kan også læse mere om malerfirmaet her.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

Har du et malerprojekt, ​som du ikke kan komme videre med?

- Du kan trygt stole på os

Malerfirmaet Johnny Beyer 

Munkebjerg 20, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 75680511

Kontakt os

Telefon: 20 86 80 70

E-mail: info@beyerteam.dk

Vi er medlem af