Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70 ​|  E-mail: info@johnny-beyer.dk

Kontakt os

Erhverv​

ARBEJDET UDFØRES, NÅR DET PASSER DIG

​Lige så stor værdi, det kan have for arbejdsmiljøet at få frisket kontorets omgivelser op med indbydende farver, lige så forstyrrende kan det være at få malerarbejdet udført.

Vi kan, hvis du skulle ønske det, derfor tilrettelægge at malerarbejdet udføres på tidspunkter som generer dig og din virksomhed mindst muligt.

​FÅ MALET UDENFOR DEN NORMALE ARBEJDSTID

​Vi kan male uden for almindelig arbejdstid, så vi først rykker ind med malerrullerne fredag eftermiddag, når du og dine medarbejdere er gået hjem på weekend. Dette betyder selvsagt, at når I kommer ind igen mandag morgen så er kontoret klar til arbejde - og vi har naturligvis ryddet pænt op efter os selv.

Vi kan ligeledes udføre malerarbejde om aftenen, i ferier eller på helligdage.

​FLOTTE FARVER OG BEDRE ARBEJDSMILJØ

​Indbydende omgivelser på kontoret er med til at skubbe gang i kreativiteten og skaber et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Lad os rådgive dig om farvesammensætning og lækre detaljer i dit malerprojekt. Vi kommer gerne ud og vejleder ud fra dine ønsker og behov.​ 

Hvis du vil vide mere så ring på 20868070 eller benyt vores kontaktformular

Mangler du et godt tilbud?

Vi altid klar med både gode råd & et godt tilbud!

Ring på 20 86 80 70

Skriv til os info@johnny-beyer.dk

Vi er medlem af:​

Malerfirmaet Johnny Beyer  |   Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70   |  CVR: 75680511  ​| E-mail: info@johnny-beyer.dk

Kontakt os