Malerarbejde af høj kvalitet

Skal du have lavet malerarbejde af høj kvalitet og uden bøvl, er Malerfirmaet Johnny Beyer sagen. Vi har været i malerbranchen siden 1984 med base i Kastrup. Vi udfører malerarbejde både lokalt på Amager, Kastrup, Dragør og København, men også gerne i omegnskommunerne og i det storkøbenhavnske område og vi ved, hvordan man effektivt skaber flotte resultater.

​Med Malermester Johnny Beyer vil du opleve en erfaren og kompetent rådgivning samt et professionelt stykke malerarbejde.

Med Malerfirmaet Johnny Beyer vil du opleve en erfaren og kompetent rådgivning samt et professionelt stykke malerarbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af malerarbejde, som:

  • Maling af lejlighed, hus, villa, kælder – lofter, vægge i både stue, soveværelser, børneværelser, kontor, køkken og badeværelse / toilet - wc
  • Gulvbehandling – slibning, lakering eller maling
  • Tapetsering med tapet, filt eller miljøvæv
  • T​ræbehandling – maling af vinduer & døre indvendigt samt udvendigt

Vi holder os løbende opdateret på de bedste malermetoder, så vi kan udføre kompetent malerarbejde.

Vi kan stå for malerarbejdet eller hele entreprisen

Har du brug for en renovering eller står du over for et større byggeprojekt? Det kræver ofte koordinering mellem flere forskellige håndværkere, der alle skal udføre arbejdet i den rigtige rækkefølge, hvor malerarbejdet er det afsluttende.

Det kan være et større arbejde at koordinere, og vi tilbyder derfor også at klare hele totalentreprisen som professionel bygningsmaler på et byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud på vores malerarbejde

Vi samarbejder med tømrere, murere, elektrikere og vvs-installatører, som vi kan stå inde for. Du kan derfor trygt overlade den samlede opgave til os, så arbejdet glider nemt og smertefrit.

Uanset om du skal have klaret malerarbejde eller hele totalentreprisen, vil du altid modtage et detaljeret skriftligt uforpligtende tilbud med opgavens omfang samt de økonomiske betingelser. På den måde sikrer vi gennemskuelighed og overblik over opgaven for både dig og os, og du får ingen ubehagelige overraskelser undervejs.

Hvis du vil vide mere så ring på 20 86 80 70 eller benyt vores kontaktformular

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud af vores malermester

Inden vores maler påtager sig en maleropgave, kommer vores maler altid ud og besigtiger de faktiske forhold, inden vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på den enkelte opgave.

Vil du høre mere om, hvad vores maler og malermester kan tilbyde, så ring til os på 20 86 80 70. Du kan også læse mere om malerfirmaet her.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vil du gerne se flere billeder og følge med i hvad der sker hos os?

Så følg os på Facebook.

Har du et malerprojekt, ​som du ikke kan komme videre med?

- Du kan trygt stole på os

Malerfirmaet Johnny Beyer 

Munkebjerg 20, 2770 Kastrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 75680511

Kontakt os

Telefon: 20 86 80 70

E-mail: info@beyerteam.dk

Vi er medlem af