Træbeskyttelse

​​​Når vi maler udendørs/udvendigt træværk, f. eks. træfacader, vindskeder og udhæng, bruger vi maling/træbeskyttelse fra Flügger.

​​Indenfor de seneste år har klimaet, miljøet og teknologien ændret sig en masse – og via relevante studier vedrørende klimaændringer i og omkring Skandinavien har Flügger udviklet nye produkter, som kan behandle dit træværk som det fortjener.

​Det er vigtigt at vedligeholde det udvendige træværk og beskytte det mod sol, vejr og vind – og på den lange bane er det billigere at betale malingen/maleren end at udskifte råddent træ.

Vandbaseret træbeskyttelse​

Vand er godt for miljø​et. Vandbaseret (eller i fagsprog vandfortyndbar) træbeskyttelse er det mest almindelige valg, når der skal træbeskyttes. Ud fra et miljømæssigt synspunkt er vandbaserede produkter at foretrække, da de indeholder få opløsningsmidler i forhold til oliebaseret træbeskyttelse.

Vi anvender de bedste produkter​

Hos os gør vi naturligvis brug af markedets bedste produkter – og hvis du skulle have behov for at få udført malerarbejde på dit udvendige træværk, eller hvis du vil vide mere, så stiller vi os gerne til rådighed med et godt tilbud.

​Så ring gerne på 40 81 80 70 eller benyt vores kontaktformular.

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!