Maling ved fraflytning

Står du over for en flytning? Så lad gerne os stå for at male din lejlighed i forbindelse med fraflytningen. Vi sætter en ære i at levere malerarbejde i høj kvalitet til aftalt tid. Du kan derfor være sikker på, at du får et smukt resultat, når du vælger at lade os stå for maling ved fraflytning. Med base i Kastrup kan vi stå for maling ved fraflytning i hele København.

Livet i en lejlighed sætter sine spor på både gulv, loft og vægge, og her kan et eller flere lag maling være med til at gøre hele forskellen, så lejligheden snart er klar til nye beboere. Vi tager os gerne af malerarbejdet i forbindelse med en fraflytning.

Indgående erfaring med malerarbejde ved fraflytning

Hos Malerfirmaet Beyer & Søn ApS kan vi også tilbyde at stå for malerarbejdet i forbindelse med fraflytning for boligselskaber. Vi har stor erfaring med flyttelejligheder, og vi har dermed et godt kendskab til istandsættelse af fraflytningslejligheder og arbejdsgangene hos et boligselskab.

Står du som privatperson og skal fraflytte din lejlighed, så er der god grund til at overlade arbejdet til professionelle. På den måde er du sikret det bedst mulige resultat. Det vil spare dig for både tid og kræfter, og du kan i stedet koncentrere dig om de andre opgaver, der er forbundet med en flytning. Når du overlader malerarbejdet ved fraflytning af din lejebolig, så er du samtidig sikret det bedst mulige resultat. Med 39 års erfaring i branchen ved vi alt om, hvordan den pågældende væg skal forarbejdes, og hvilken type maling der vil udgøre det bedste valg.

Fast pris på maling ved fraflytning

Hos Malerfirmaet Beyer & Søn ApS lægger vi vægt på klare linjer og tydelige aftaler. Det gælder selvfølgelig også, når vi står for maling ved fraflytning. Du kan derfor være sikker på, at du altid kender prisen på maling af lejligheden ved fraflytning. Vi sørger også for at holde dig opdateret på, hvornår vi er færdige.
Vi har respekt for, at vi som malere er gæster i dit hjem eller din virksomhed. Vi rydder derfor altid op efter os selv – både når din arbejdsdag er omme, og når vi er færdige med malerarbejdet i forbindelse med fraflytning.

Kontakt os for at få mere info om maling af lejlighed ved fraflytning

Uanset om du som udlejer eller privatperson har brug for professionel hjælp til maling af lejligheden i forbindelse med fraflytning, så kan du trygt overlade det til os hos Malerfirmaet Beyer & Søn ApS. Alt arbejdet bliver professionelt udført af vores faguddannede malersvende.

Er du nysgerrig på vores priser på maling af lejlighed ved fraflytning, så er du velkommen til at kontakte os. Vi maler også gerne din lejlighed, selvom du ikke skal flytte, og hjælper med tapetopsætning. Du kan udfylde vores kontaktformular eller ringe til os på 40 81 80 70. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!