Maling af lejligheder

​Skal du flytte eller trænger lejligheden bare til en forskønnelse? Vi tilbyder alle former for maling af lejligheder og private hjem til gode priser og med hurtig ekspedition i Kastrup, Amager, København og omegn.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du kan være sikker på, at det bliver et smukt resultat, når du vælger professionel maling af lejligheden hos os.

Maling af flyttelejligheder

Vi påtager os desuden gerne at udføre arbejde i flyttelejligheder over for boligselskaber ved en maling af lejlighed. Vi har stor erfaring med flyttelejligheder, så vi har godt kendskab til istandsættelse af fraflytningslejligheder og arbejdsgangene hos et boligselskab.

Altid fast pris ved maling af lejlighed

Klare linjer og tydelige aftaler er i højsædet, når det handler om maling af lejlighed. Med os som samarbejdspartner, kender du altid prisen på din maleropgave, og du ved, hvornår vi er færdige. Vi har respekt for, at vi som malere er gæster i dit hjem eller i din virksomhed. Vi rydder derfor altid op efter os selv – både når din arbejdsdag er omme og når hele vores malerarbejdet er afsluttet.

Ved maling af lejligheder giver vi en fast pris, så du ikke får nogen overraskelser undervejs, og vi udfører arbejdet, så alle er tilfredse. Alt bliver professionelt udført af vores faguddannede malersvende.

​Kontakt os på telefon 20 86 80 70 eller send os en besked via vores kontaktformular for at høre mere om vores tilbud på maling af lejligheder.​

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!