Maler til erhvervskunder

Søger du en maler til erhverv, så er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring med at varetage maling for erhvervskunder, og du kan således være sikker på, at dit projekt er i trygge og kompetente hænder hos os. Vi udfører malerarbejde for erhvervskunder, når det passer dig. Inden vi påbegynder malerarbejdet, sørger vi altid for at forventningsafstemme med dig, så vi undgår misforståelser undervejs.

Vi udfører malerarbejde for erhvervskunder udenfor normal arbejdstid

Lige så stor værdi det kan have for arbejdsmiljøet at få frisket kontorets omgivelser op med indbydende farver, lige så forstyrrende kan det være at få malerarbejdet udført. Derfor tilbyder vi også at tilrettelægge arbejdet, så vi udfører malerarbejdet på tidspunkter, som generer dig og din virksomhed mindst muligt.

Hvis du ønsker det, kan vi således male udenfor almindelig arbejdstid, så vi først rykker ind med malerrullerne fredag eftermiddag, når du og dine medarbejdere er gået hjem på weekend. Det betyder selvsagt, at når I møder ind igen mandag morgen, så er kontoret klar til arbejde igen – og vi har naturligvis ryddet pænt op efter os selv.

Vi kan også tilbyde at udføre malerarbejde om aftenen, i ferier og på helligdage.

Vi udfører blandt andet malerarbejde for boligforeninger rundt om i København, og vi tør derfor også godt at sige, at ingen opgave er for stor eller lille for os. Husk, at vi også kan hjælpe med forskellige maleropgaver i andels- og boligforeninger, ligesom vi også gerne står for maling af hoved- og køkkentrapper.

Indendørs og udendørs malerarbejde for erhverv

Vi kan varetage en bred vifte af forskellige maleropgaver, så uanset om de indendørs vægge i din virksomhed trænger til at blive frisket op, om butiksfacaden skal have en ny farve eller om stakit, hegn og lignende skal have et frisk lag maling, så tager vi gerne hånd om opgaven. Vi lægger vægt på at levere et godt stykke arbejde, som du som kunde kan være fuldt ud tilfreds med. Vi sørger for løbende at holde os opdateret på vores felt, så vi kan yde den bedst mulige service.

Der er mange ting at tage hensyn til, når det kommer til malerarbejde for erhverv, og du kan være sikker på, at vi tager højde for dem alle, så du får et godt og holdbart resultat.

Hvad er prisen på en maler til erhverv?

Prisen på en maler til erhverv afhænger af flere forskellige faktorer, herunder størrelsen på lokalerne, type af overflader, typer af maling og materialer. Hvis det er nødvendigt med et stillads, vil det også påvirke prisen.

Vil tilbyder konkurrencedygtige priser på malerarbejde for erhverv. Er du nysgerrig på, hvad lige præcis din maleropgave vil koste, så tøv ikke med at kontakte os. Med et godt kendskab til opgaven kan vi udregne den helt rette konkurrencedygtige pris.

Med malerarbejde for erhverv skaber vi et bedre arbejdsmiljø

Indbydende omgivelser på kontoret er med til at sætte gang i kreativiteten og skaber et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Det kan således give god mening at investere i professionel maling af arbejdspladsen.

Hos Malerfirmaet Johnny Beyer har vi mange års erfaring som malerfirma for erhvervskunder, og vi kan således også rådgive om farvesammensætning og lækre detaljer i dit malerprojekt. Vi kommer gerne ud og vejleder dig ud fra dine ønsker og behov.

Hvis du vil vide mere, så ring til os på 40 81 80 70 eller benyt dig af vores kontaktformular.

 

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!