Maling af lejligheder i København og omegn

​Skal du flytte eller trænger lejligheden bare til en forskønnelse? Vi tilbyder alle former for maling af lejligheder og private hjem til gode priser og med hurtig ekspedition i Kastrup, Amager, København og omegn.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du kan være sikker på at få et smukt resultat, når du vælger professionel maling af lejligheden hos os. Vi sørger gerne for at tilpasse arbejdet til dine behov, så hvis du for eksempel ikke har plads til at få malet hele din lejlighed på én gang, så kan vi også tilbyde at tage det i etaper.

Altid fast pris ved maling af lejlighed

Lader du os stå for maling af din lejlighed, så kan du være sikker på, at klare linjer og tydelige aftaler er i højsædet. Med os som samarbejdspartner kender du altid prisen for maling af din lejlighed, ligesom vi også oplyser dig om, hvornår vi er færdige. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser undervejs, og vi udfører arbejdet, så alle er tilfredse. Maling af din lejlighed bliver altid professionelt udført af vores faguddannede malersvende.

Med maling af din lejlighed kan vi friske udseendet op og give nyt liv til væggene. Vi tilbyder også maling af lejligheder i forbindelse med fraflytning.

Få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed i København

Når vi varetager maling af din lejlighed eller andre typer af maleropgaver, så har vi fuld respekt for, at vi som malere er gæster i dit hjem eller din virksomhed. Vi rydder derfor altid op efter os selv – både når din arbejdsdag er omme, og når hele vores malerarbejde er afsluttet. Vælger du Malerfirmaet Beyer & Søn ApS til at stå for maling af din lejlighed, så får du en kompetent og pålidelig samarbejdspartner.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af din lejlighed, så er du velkommen til at kontakte os på 40 81 80 70 eller udfylde vores kontaktformular. Vi hjælper også med maling til erhverv og tapetopsætning.

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!