Forsikring og brandskade

Er din bolig blevet udsat for en skade? Måske en vand- eller brandskade? Uanset hvilken type forsikringskade, du står med, så står vi i Malerfirmaet Johnny Beyer klar til at hjælpe dig med at udbedre skaden. Vi kigger opgavens omfang grundigt igennem sammen med dig og giver dig herefter et tilbud på, hvad det vil koste at udbedre skaden.

​Vores erfaring med en brandskade i vores daværende Flügger forretning i Sydhavnen gav os en indsigt, som gør, at vi er overbeviste om, at vi kan påtage os skadeserviceindsatsen i lignende brandskader til en betydeligt lavere pris end den, vi betalte til firmaet, som udførte tømningsarbejdet efter vores brandskade.

På grundlag af denne erfaring kan du trygt henvende dig til os. Vi tilbyder at udføre skadeserviceopgaver for forsikringsselskaber med tømningsopgaver i det storkøbenhavnske område.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Vi kan tilbyde at udføre en given opgave, enten til en på forhånd aftalt pris eller alternativt udføre arbejdet billigst muligt på faktura efter medgået tid og materialer.

Håber at et eventuelt samarbejde må blive til glæde og gavn for alle parter.

Hvis du vil vide mere, så ring til os på 20 86 80 70 eller skriv til os.

Lad os tage en snak om dit maleprojekt. ​Vi ringer dig naturligvis op!