Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70  ​|  E-mail: info@johnny-beyer.dk

Mangler du et godt tilbud?

Vi altid klar med både gode råd & et godt tilbud!

Ring på 20 86 80 70

Skriv til os info@johnny-beyer.dk

​Malerarbejde af høj kvalitet

Skal du have lavet malerarbejde af høj kvalitet og uden bøvl, er Malermester Johnny Beyer sagen. Vi har været i malerbranchen siden 1984 med base i Amager, Kastrup og København, og vi ved, hvordan man effektivt skaber flotte resultater.

​Med Malermester Johnny Beyer vil du opleve en erfaren og kompetent rådgivning samt et professionelt stykke malerarbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af malerarbejde, som:

Vi holder os desuden løbende opdateret på de bedste malermetoder, så vi kan udfører kompetent malerarbejde.

Vi kan ordne malerarbejdet eller hele enterprisen

Har du brug for en renovering eller står du over for et større byggeprojekt? Det kræver ofte koordinering mellem flere forskellige håndværkere, der alle skal udføre arbejdet i den rigtige rækkefølge, hvor malerarbejdet er det afsluttende.

Det kan være et større arbejde at koordinere, og vi tilbyder derfor også at klare hele totalenterprisen som professionel bygningmaler på et byggeprojekt.

Få et uforpligtende tilbud på vores malerarbejde

Vi samarbejder med tømrere, murere, elektrikere og vvs-installatører, som vi kan stå inde for. Du kan derfor trygt overlade den samlede opgave til os, så arbejdet glider nemt og smertefrit. 

Uanset om du skal have klaret malerarbejde eller hele totalenterprisen, vil du altid modtage et detaljeret skriftligt uforpligtende tilbud med opgavens omfang samt de økonomiske betingelser. På den måde sikrer vi gennemskuelighed og overblik over opgaven for både dig og os, og du får ingen ubehagelige overraskelser undervejs. 

Ring på 20 86 80 70 hvis du vil høre mere om vores tilbud på malerarbejde eller totalenterprise.

Vi er medlem af:​

Malerfirmaet Johnny Beyer  |   Munkebjergvej 20, 2770 Kastrup  |  Telefon: 20 86 80 70   |  CVR: 75680511  ​| E-mail: info@johnny-beyer.dk